Restaurant Hartenlust

Het Restaurant Hartenlust (voorheen De Rand Van Havelte) is per 1 januari 2020 een zelfstandig restaurant met als eigenaar Joost Hepkema: “Wij zijn De Parel van Drenthe”

Het restaurant bevindt zich in het hoofdgebouw van Recreatiecentrum Hesselte, met een eigen toegangsdeur direct naast de receptie toegangsdeur.

Het pand ligt aan de rand van natuurgebied het Holtingerveld. In het sfeervol ingerichte restaurant kunt u van woensdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur terecht voor een drankje, lunch, diner of partij. De keukenbrigade werkt graag met lokale en seizoensgebonden producten. Zij koken voor u heerlijke wisselende gerechten met voldoende bijpassende garnituren. Heeft u allergieën of speciale dieet wensen? Dit is bij restaurant Hartenlust geen enkel probleem. Een melding vooraf is echter wel noodzakelijk.

Naast de lunch en diner kaart kunt u hier ook terecht voor een luxe koffietafel, koud- warm buffet of een samengesteld meer gangen diner. Deze menu’s zijn geheel naar uw wens in te vullen. Ook diverse arrangementen en daginvullingen worden geboden.

Bekijk de website van www.restauranthartenlust.nl of bel direct voor een reservering of afspraak naar Joost Hepkema: 0521-34 40 27 of mail naar joost@restauranthartenlust.nl. Openingstijden aangepast tijdens Corona!