Kamperen

Voordelig en rustig kamperen met uw tent, camper of caravan op Recreatiecentrum Hesselte

!!! VANWEGE DE COVID-19 CRISIS IS HET TOILETGEBOUW GESLOTEN.!!!

ZELFVOORZIENENDE KAMPEERMIDDELEN ZOALS CAMPERS EN TOERCARAVANS ZIJN WELKOM!

DE RECEPTIE IS GEOPEND TUSSEN 10:00 EN 14:00 UUR OP DINSDAG EN ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Ons park beschikt over een ruim opgezet kampeerveld met kampeerplaatsen die uitermate geschikt zijn voor een overnachting met uw tent, camper of caravan. Op het Hermansveld zijn 22 ruime kampeerplaatsen van c.a. 100 m2 per plaats. Alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, riolering en 6 ampére elektra. Op het kampeerveld zijn geen kindervoorzieningen aanwezig, deze vindt u elders op het park en bij het hoofdgebouw. Op de plaats zelf mag 1 auto worden gezet. Overige auto’s en bezoekers mogen alleen bij het hoofdgebouw parkeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het kampeerveld is een sanitairunit met een toilet, douchecabine (€0.50 voor 5 minuten) en een wasserette (muntjes zijn hiervoor te verkrijgen bij de receptie). U kunt hier ook uw chemisch toilet spoelen. Voor gasten met een camper is er ook een camperstation aanwezig waar u uw afvalwater kunt lozen.

Kampeertarieven 2020

€13.50 per nacht, per plaats (inclusief 2 personen) Extra personen 2,50 per persoon per nacht
Prijs is exclusief Toeristenbelasting á €1.25 per persoon per nacht Huisdieren zijn welkom en kosten €2.50 per nacht per huisdier.

Jaarplaatsen

Informatie over een jaarplaats; u huurt een kavel 365 dagen per jaar, dit betreft een vaste huurkavel voor een stacaravan of chalet. Vraag naar de mogelijkheden, de maatgeving en de tarieven (zie download onder dit bericht) bij de receptie of via info@hesselte.nl of kijk eens bij koopobjecten

Download de PDF met jaarplaatstarieven van 2020.

BINNENKORT STARTEN WE OOK EEN CAMPERPARKING IN DE HANZESTAD HASSELT!

CAMPERPARKINGHASSELT.NL

In het hoofdgebouw vindt u de receptie, geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur, dinsdag, zon- en feestdagen gesloten. Hier kunt u terecht voor o.a. wandel- en fietskaarten, informatie over de omgeving en al u vragen of op- en aanmerkingen tijdens uw verblijf.

Ook is er in het hoofdgebouw een beautysalon en een voetverzorgingssalon aanwezig. Naast de receptie bevindt zich een prachtig restaurant “De Rand Van Havelte” Het restaurant is 6 dagen in de week geopend (Dinsdag gesloten) vanaf 10:00 uur tot minimaal 20:30 uur. Reserveren is gewenst en kan online of via telefoonnummer: 0521-34 40 27