Kamperen, Camper(en), fietsen, wandelen en vooral uitrusten……dat kan op Recreatiecentrum Hesselte!

Open van 1 april tot en met de herfstvakantie

Zelfvoorzienende campers zijn altijd welkom mits.. het niet te nat is door veel regen! Even een telefoontje vooraf geeft duidelijkheid.

Mail uw reservering zoveel mogelijk vooraf met adresgegevens, aantal personen en huisdieren naar info@hesselte.nl

DE RECEPTIE IS GEOPEND TUSSEN 10:00 EN 15:00 UUR , OP DINSDAG EN ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN. Bij gesloten even bellen; in overleg is veel mogelijk!

A.u.b. vooraf melden per mail (info@hesselte.nl) of per telefoon (0521 – 34 12 70)

Ons park beschikt over een ruim opgezet kampeerveld met plaatsen die uitermate geschikt zijn voor een overnachting met uw tent, camper of caravan. Via een 1-richtingsweggetje, langs de boerderijtjes komt u, linksaf slaand bij huisje 71, voorbij het toiletgebouwtje, op het kampeerveld “Hermansveld”. LET OP: EERST AANMELDEN IN ONS HOOFDGEBOUW, bij RECEPTIE naast RESTAURANT, vóórdat u het park inrijdt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zijn 22 mooie ruime kampeerplaatsen van ca. 100 m2 per plaats. Alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, riolering en 6 ampére elektra. Kinder-speel-voorzieningen zijn aanwezig, maar deze vindt u elders op het park en bij het hoofdgebouw, niet op het kampeerveld. Op de plaats zelf mag 1 auto worden gezet. Overige auto’s en bezoekers mogen alleen bij het hoofdgebouw parkeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het kampeerveld is een kleine sanitairunit met een toilet, douchecabine (€0.50 voor 5 minuten) en een wasserette (muntjes zijn hiervoor te verkrijgen bij de receptie). U kunt hier buiten ook uw cassette toilet ledigen en spoelen. Voor gasten met een camper is er ook een camperstation aanwezig waar u uw afvalwater kunt lozen. Achter het hoofdgebouw (niet met kampeermiddel hier naar toe rijden a.u.b.) is een mogelijkheid om uw zakjes met huisvuil, glas- of papier weg te brengen.

Kampeertarieven 2022

Per plaats 15.00 per nacht (inclusief 2 personen) Meer dan 2 personen; 2.50 per persoon per nacht
Prijs is exclusief toeristenbelasting 1,25 per persoon per nacht Honden zijn welkom; 2.50 per nacht per hond

De omgeving van de camping R.C. Hesselte

Behalve de schitterende natuurrijke omgeving met bossen en heidewelden is Havelte bekend bij veel mensen, voornamelijk mannen, wegens o.a. de Militaire Kazerne. Deze “Johannes Post Kazerne” is nog steeds volop in gebruik. Door de oorlogstijd zijn er in en om Havelte nog heel veel sporen te vinden die de oorlog heeft achtergelaten. De volgende link geeft hier voorbeelden van:https://www.museumvliegveldhaveltewo2.eu/fotos-videos/

In Havelte is een PKN-kerkje welke hemelsbreed naast het park staat, afgescheiden door een “Keltisch field”, die met gewassen bebouwd wordt. De ene keer maïs, de andere keer koren of aardappelen. In het Havelter kerkje is een uniek “CHAMADRON” geplaatst ( http://www.chamadron.nl/?page_id=21 ) , welke in de zomer bespeeld wordt. De klanken zijn dan ook goed te horen op ons park.

Havelte heeft nog veel voorzieningen waar we als Havelters en haar toeristen zuinig op zijn: Een huisartsenpraktijk met apotheek, een fysiopraktijk, een openlucht-zwembad, een survivalbaan, rugby, tennis- en voetbalvelden. Gezellige en goede keukens in diverse restaurantjes. Een supermarkt, DA, Bloemist, Warme Bakker, Echte slager, een Readshop met postkantoor, een DOE-het-zelf-zaak, kapsalon, kledingzaak, ijs-salon-en pizzeria, slijterij en nog meer…. Ook is er in het hoofdgebouw van R.C. Hesselte een beautysalon en een voetverzorgingssalon

Onze locatie (ook vanaf het zeer goed aangeschreven restaurant Hartenlust https://www.restauranthartenlust.nl/ naast de receptie) is het startpunt van meerdere wandel- en fietsroutes. Wilt u een klein rondje of een tocht van 50 kilometer? Alles is vanaf onze locatie mogelijk. Geen heen-en-weertjes maar echte, prachtige, veelzijdige mogelijkheden, echt alle kanten op! Een fiets mee is (bijna) een must. Even naar de Hunnebedden, de heide op, naar de prachtige schaapskooi, een boerderijenroute, brinkdorpjes bezoeken, Giethoorn bezoeken en varen in de Weerribben…Het kan allemaal!

Jaarplaatsen

Informatie over een jaarplaats; U huurt een kavel 365 dagen per jaar, dit betreft een vaste huurkavel voor een stacaravan of chalet. Vraag naar de mogelijkheden, de maatgeving en de tarieven bij de receptie of via per mail via info@hesselte.nl of kijk eens bij koopobjecten

NU OOK: Geopend in Hasselt: CamperParkingHasselt.NL

CamperParkingHasselt.NL

Tarieven van de CP in Hasselt; All-in tarief 15.00 per camper per 24 uur Reserveren voor de CP is niet mogelijk

http://www.camperparkinghasselt.nl

Aan het Zwartewater, in het centrum van het Hanzestadje Hasselt in Overijssel; EenTop-locatie!!

Zie ook op facebook: @camperparkinghasselt.nl