Kamperen, fietsen en wandelen en uitrusten……dat kan bij ons op Recreatiecentrum Hesselte!

HET TOILETGEBOUW is m.i.v. 15 juni weer geopend. Houdt u zich a.u.b. aan de regels (hangen op de buitenkant) om verspreiding te voorkomen van het COVID-19 virus. Gebruik uw eigen voorzieningen zoveel mogelijk. Er is 1 toilet, 1 douche en een wasserette aanwezig, welke ruimten u zelf schoon achter moet laten. Per ruimte is max. 1 persoon toegestaan. Ook uw chemisch toilet kan gestort worden. MAAK SCHOON, HOUD AFSTAND 1,5 m.

Mail uw reservering zoveel mogelijk vooraf met adresgegevens, aantal personen en huisdieren naar info@hesselte.nl

DE RECEPTIE IS GEOPEND TUSSEN 10:00 EN 15:00 UUR OP DINSDAG EN ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Ons park beschikt over een ruim opgezet kampeerveld met kampeerplaatsen die uitermate geschikt zijn voor een overnachting met uw tent, camper of caravan. Op het Hermansveld zijn 22 ruime kampeerplaatsen van c.a. 100 m2 per plaats. Alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, riolering en 6 ampére elektra. Op het kampeerveld zijn geen kindervoorzieningen aanwezig, deze vindt u elders op het park en bij het hoofdgebouw. Op de plaats zelf mag 1 auto worden gezet. Overige auto’s en bezoekers mogen alleen bij het hoofdgebouw parkeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het kampeerveld is een sanitairunit met een toilet, douchecabine (€0.50 voor 5 minuten) en een wasserette (muntjes zijn hiervoor te verkrijgen bij de receptie). U kunt hier ook uw chemisch toilet spoelen. Voor gasten met een camper is er ook een camperstation aanwezig waar u uw afvalwater kunt lozen.

Kampeertarieven 2020

€13.50 per nacht, per plaats (inclusief 2 personen) Extra personen 2,50 per persoon per nacht
Prijs is exclusief Toeristenbelasting á €1.25 per persoon per nacht Huisdieren zijn welkom en kosten €2.50 per nacht per huisdier.

Jaarplaatsen

Informatie over een jaarplaats; u huurt een kavel 365 dagen per jaar, dit betreft een vaste huurkavel voor een stacaravan of chalet. Vraag naar de mogelijkheden, de maatgeving en de tarieven (zie download onder dit bericht) bij de receptie of via info@hesselte.nl of kijk eens bij koopobjecten

Download de PDF met jaarplaatstarieven van 2020.

BINNENKORT (eind 2020) STARTEN WE OOK EEN CAMPERPARKING IN DE HANZESTAD HASSELT!

CAMPERPARKINGHASSELT.NL

Aan het Zwartewater, in het centrum van het stadje Hasselt in Overijssel

In het hoofdgebouw vindt u de receptie, deze is geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur, maar op dinsdag, zon- en feestdagen gesloten. Hier kunt u terecht voor o.a. wandel- en fietskaarten, informatie over de omgeving en al uw vragen, op- en/of aanmerkingen tijdens uw verblijf.

Ook is er in het hoofdgebouw een beautysalon en een voetverzorgingssalon aanwezig. Naast de receptie bevindt zich een prachtig restaurant “Hartenlust” Het restaurant is 6 dagen in de week geopend (Dinsdag gesloten) vanaf 10:00 uur tot minimaal 20:30 uur. Reserveren is gewenst en kan online via info@hesselte.nl of via telefoonnummer: 0521-34 40 27