Kamperen

Voordelig en rustig kamperen met uw tent, camper of caravan op Recreatiecentrum Hesselte

Ons park beschikt over een ruim opgezet kampeerveld met kampeerplaatsen die uitermate geschikt zijn voor een overnachting met uw tent, camper of caravan. Op het veld zijn 22 ruime kampeerplaatsen van c.a. 100 m2 per plaats. alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, riolering en 6 ampére elektra. Op het kampeerveld zijn geen kindervoorzieningen aanwezig, deze vindt u elders op het park en bij het hoofdgebouw.

Bij het kampeerveld is een sanitairunit met een toilet, douchecabine (€0.50 voor 5 minuten) en een wasserette (muntjes zijn hiervoor te verkrijgen bij de receptie). U kunt hier ook uw chemisch toilet spoelen. Voor gasten met een camper is er ook een camperstation aanwezig waar u uw afvalwater kunt lozen.

Kampeertarieven 2020

€13.50 per nacht, per plaats (inclusief 2 personen)
Bovenstaande prijs is exclusief toeristenbelasting á €1.25 per persoon per nacht. Huisdieren zijn welkom en kosten €2.50 per nacht per huisdier.

Jaarplaatsen

Jaarplaats (365 dagen per jaar, vaste huurkavel voor chalet) Vraag naar de mogelijkheden en de tarieven bij de receptie of via info@hesselte.nl of kijk bij koopobjecten.

Download de PDF met jaarplaatstarieven van 2020.

Seizoensplaatsen

– inclusief electra, C.A.I. en milieuheffing
– exclusief toeristenbelasting (op nacalculatie)

Seizoensplaats ( 1 april tot 1 november ) € 975,-
Per persoon extra € 95,-
Per huisdier € 85,-

Zomerplaats ( 1 juli tot 1 september ) 
Per persoon extra € 75,-
Per huisdier € 50,-

Voorjaarsplaats ( 1 april tot 1 juli ) € 500,-
Per persoon extra € 50,-
Per huisdier € 50,-

In het hoofdgebouw vindt u de receptie (maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur, dinsdag gesloten) hier kunt u terecht voor o.a. wandelkaarten, fietskaarten, informatie over de omgeving en al u vragen of op en aanmerkingen tijdens uw verblijf.

Ook is er in het hoofdgebouw een beautysalon en een voetverzorgingssalon aanwezig. Naast de receptie bevindt zich een prachtig restaurant “De Rand Van Havelte” het restaurant is 7 dagen in de week geopend vanaf 10:00 uur tot minimaal 20:30 uur.

Kijk voor de actuele menu kaart op www.derandvanhavelte.nl reserveren is gewenst en kan online of via telefoonnummer: 0521-34 40 27