Kamperen, Camper(en), fietsen, wandelen en vooral uitrusten……dat kan bij ons op Recreatiecentrum Hesselte!

Wintersluiting van 1 november tot (ca.) 1 april;

zelfvoorzienende campers zijn welkom;

vooraf aanmelden per mail!

Mail uw reservering zoveel mogelijk vooraf met adresgegevens, aantal personen en huisdieren naar info@hesselte.nl

DE RECEPTIE IS GEOPEND TUSSEN 10:00 EN 15:00 UUR OP DINSDAG EN ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Ons park beschikt over een ruim opgezet kampeerveld met plaatsen die uitermate geschikt zijn voor een overnachting met uw tent, camper of caravan. Via een 1-richtingsweggetje tussen de boerderijtjes komt u linksafslaand voorbij het toiletgebouwtje op het Hermansveld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zijn 22 mooie ruime kampeerplaatsen van c.a. 100 m2 per plaats. Alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, riolering en 6 ampére elektra. Op het kampeerveld zijn geen kindervoorzieningen aanwezig, deze vindt u elders op het park en bij het hoofdgebouw. Op de plaats zelf mag 1 auto worden gezet. Overige auto’s en bezoekers mogen alleen bij het hoofdgebouw parkeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het kampeerveld is een kleine sanitairunit met een toilet, douchecabine (€0.50 voor 5 minuten) en een wasserette (muntjes zijn hiervoor te verkrijgen bij de receptie). U kunt hier ook uw cassette toilet ledigen en spoelen. Voor gasten met een camper is er ook een camperstation aanwezig waar u uw afvalwater kunt lozen.

Kampeertarieven 2020 – 2021

€15.00 per nacht, per plaats (inclusief 2 personen) Extra personen 2,50 per persoon per nacht
Prijs is exclusief Toeristenbelasting á €1.50 per persoon per nacht Huisdieren zijn welkom en kosten €2.50 per nacht per huisdier.

De omgeving van de camping R.C. Hesselte

Behalve de schitterende natuurrijke omgeving met bossen en heidewelden is Havelte bekend bij veel mensen, voornamelijk mannen, wegens o.a. de Militaire Kazerne. Deze “Johannes Post Kazerne” is nog steeds volop in gebruik. Door de oorlogstijd zijn er in en om Havelte nog heel veel sporen te vinden die de oorlog heeft achtergelaten. De volgende link geeft hier voorbeelden van:https://www.museumvliegveldhaveltewo2.eu/fotos-videos/

In Havelte is een PKN-kerkje welke hemelsbreed naast het park staat, afgescheiden door een “Keltisch field”, die met gewassen bebouwd wordt. De ene keer maïs, de andere keer koren of aardappelen. In het Havelter kerkje is een uniek “CHAMADRON” geplaatst ( http://www.chamadron.nl/?page_id=21 ) , welke in de zomer bespeeld wordt. De klanken zijn dan ook goed te horen op ons park.

Havelte heeft nog veel voorzieningen waar we als Havelters en haar toeristen zuinig op zijn: Een huisartsenpraktijk met apotheek, een fysiopraktijk, een openlucht-zwembad, een survivalbaan, rugby, tennis- en voetbalvelden. Gezellige en goede keukens in diverse restaurantjes. Een supermarkt, DA, Bloemist, Warme Bakker, Echte slager, een Readshop met postkantoor, een DOE-het-zelf-zaak, kapsalon, kledingzaak, ijs-salon-en pizzeria, slijterij en nog meer…. Ook is er in het hoofdgebouw van R.C. Hesselte een beautysalon en een voetverzorgingssalon

Onze locatie (ook vanaf het zeer goed aangeschreven restaurant Hartenlust https://www.restauranthartenlust.nl/ naast de receptie) is het startpunt van meerdere wandel- en fietsroutes. Wilt u een klein rondje of een tocht van 50 kilometer? Alles is vanaf onze locatie mogelijk. Geen heen-en-weertjes maar echte, prachtige, veelzijdige mogelijkheden, echt alle kanten op! Een fiets mee is (bijna) een must. Even naar de Hunnebedden, de heide op, naar de prachtige schaapskooi, een boerderijenroute, brinkdorpjes bezoeken, Giethoorn bezoeken en varen in de Weerribben…Het kan allemaal!

Jaarplaatsen

Informatie over een jaarplaats; U huurt een kavel 365 dagen per jaar, dit betreft een vaste huurkavel voor een stacaravan of chalet. Vraag naar de mogelijkheden, de maatgeving en de tarieven (zie download onder dit bericht) bij de receptie of via info@hesselte.nl of kijk eens bij koopobjecten

Download de PDF met jaarplaatstarieven van 2020.

BINNENKORT (eind 2020) OPENEN WE OOK EEN CAMPERPARKING IN DE HANZESTAD HASSELT!

CamperParkingHasselt.NL

Aan het Zwartewater, in het centrum van het Hanzestadje Hasselt in Overijssel

Zie ook op facebook:

@camperparkinghasselt.nl

Open Eind 2020 / begin 2021