Over Hesselte

Het schitterend gelegen recreatiecentrum Hesselte ligt in het prachtige Drentse dorp Havelte, op fietsafstand van de bekende hunebedden en de grote heide. Je hoeft je geen moment te vervelen als je buiten het park op avontuur gaat. Wat dacht je van een heerlijk stuk wandelen/mountainbiken in het bos, fietsen langs het water of lekker struinen in de nabijgelegen steden als Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle.

Meer dan 61 jaar ervaring!

Recreatiecentrum Hesselte heeft meer dan 61 jaar ervaring in het bieden van vakantieplezier. Dat betekent dat je een uitstekende service mag verwachten als je bij ons te gast bent. Bovendien is er flink geïnvesteerd in de faciliteiten en accommodaties, zoals een wellness centrum met onder andere massage, pedicure en voetverzorging. Maar ook ons nieuwe restaurant ‘De Rand Van Havelte’, een stijlvol restaurant met een unieke verzameling oude radio’s.

Doordat we graag met onze gasten meedenken, kunnen wij extra arrangementen bieden. Denkt u hierbij eens aan een overnachting gecombineerd met een wellness weekend, een actief uitje over de heide met een grote legertruck. Ook een gezellige avond gaan wij niet uit de weg. In samenspraak met u kunnen we de meest uiteenlopende arrangementen aanbieden.

Voor elk gezelschap een geschikte accommodatie

Recreatiecentrum Hesselte heeft voor elk gezelschap en budget een geschikte accommodatie. Zo beschikt het vakantiepark over gezellige chalets, landhuizen tot aan zeer ruime familiebungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. Vind uw ideale vakantiewoning in Drenthe op Recreatiecentrum Hesselte.

Openingstijden receptie
Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Plattegrond van Recreatiecentrum Hesselte