Over Hesselte

Het schitterend gelegen recreatiecentrum Hesselte ligt in het prachtige Drentse dorp Havelte, op fietsafstand van de bekende hunebedden en de grote heide. Je hoeft je geen moment te vervelen als je buiten het park op avontuur gaat. Wat dacht je van een heerlijk stuk wandelen/mountainbiken in het bos, fietsen langs het water of lekker struinen in de nabijgelegen steden als Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle.

Meer dan 61 jaar ervaring!

Recreatiecentrum Hesselte heeft meer dan 61 jaar ervaring in het bieden van vakantieplezier. Dat betekent dat je een uitstekende service mag verwachten als je bij ons te gast bent. Bovendien is er flink geïnvesteerd in de faciliteiten en accommodaties, zoals onder andere een pedicure- en voetverzorging en een schoonheidssalon. Maar ook een nieuw restaurant: “Hartenlust”, een stijlvol restaurant met een heerlijke kaart voor lunch en diner.

Voor elk gezelschap een geschikte accommodatie

Recreatiecentrum Hesselte beschikt over vakantiewoningen, welke op dit moment met name voor tijdelijke woonruimtes worden gebruikt wegens de krapte op de woningmarkt. Daarnaast zijn er jaarplaatsen én een prachtig “verborgen” kampeerveld voor o.a. Campers.

Openingstijden receptie
Maandag en woensdag t/m zaterdag: 10:00 – 15:00 uur
Dinsdag- en Zondag: gesloten

Info aanvragen kan per mail: info@hesselte.nl of telefonisch: 0521 -34 12 70

Plattegrond van Recreatiecentrum Hesselte