Tijdelijk wonen

Recreatiecentrum Hesselte heeft een ruim aanbod aan volledig gemeubileerde recreatiebungalows en chalets die geschikt zijn voor tijdelijke woonruimte.

Wanneer u op zoek bent naar een woonruimte kunt u een aanvraag bij ons indienen door te mailen naar info@hesselte.nl. Voor ons zijn een aantal dingen belangrijk om te weten zodat wij u aanvraag in behandeling kunnen nemen:

  • het aantal personen
  • de gewenste verblijf periode
  • eventuele huisdieren en of u een roker bent
  • hoeveel slaapkamers wenst u en dient er een wasmachine te zijn en internet?

Hierop zullen wij in ons systeem kijken wat de mogelijkheden op dat moment zijn en u bericht terug doen. Wij kunnen u een formulier sturen.

Bij uw aanvraag kan er geïnformeerd worden naar de redenen voor de tijdelijke huur en naar uw financiële draagkracht. U kunt telefonisch of via een e-mailbericht een afspraak maken voor een bezichtiging van één of meerdere verhuurobjecten.

Waar u rekening mee dient te houden:

Bij langverhuur dient u voor een periode van minimaal 3 aaneengesloten maanden te huren op contractbasis. Als u gebruik maakt van een object als tijdelijke woonruimte, mag u zich niet definitief vestigen op ons adres middels de basisadministratie van de gemeente Westerveld, tijdelijk inschrijven is toegestaan op eigen risico. Mochten hieruit aanslagen of heffingen van de gemeent of provincie komen zijn deze geheel voor uw eigen rekening. Indien u wordt ingeschreven dient u dit aan te kunnen tonen.

De volgende bungalows en chalets kunnen hiervoor in aanmerking komen, mits beschikbaar voor de benodigde periode:

Landhuizen: 64, 65, 69, 70, 74
Octagon: 85
Geschakelde bungalows: 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Bosbungalows: 43, 45, 46, 47, 48
Chalets: Campanulaveld 2, Campanulaveld 4, Hermansveld 4, Hermansveld 50, Hermansveld 52A, Westerlaantje 10

Kosten tijdelijke woonruimte

Elk object heeft zijn eigen (maand)huurprijs variërend in prijs vanaf €550,- tot €950,- per maand exclusief overige kosten, welke we u op aanvraag kunnen doorgeven.

De bijkomende kosten per maand zijn gelijk per object en dient u maandelijks vooraf samen met de huur te betalen. Deze verplichte kosten zijn: (o.v.b. van externe prijswijzigingen zoals bijv. Ziggo, gemeente kosten)

Huurprijs per object op aanvraag

Voorschotten gas, water én electra 200,00
C.a.i. /Internet; indien aanwezig in object 59,00
Huisdier; indien toegestaan 25,00

Huisvuil bijdrage 25,00
Postbus; indien beschikbaar 12,50
Toeristenbelasting per persoon 34,10

Overige kosten

Borg 1 maand huur; 1 malig voor aankomst, te verrekenen na vertrek. Eindschoonmaakkosten; voorschot 150,00: 1 malig voor aankomst, bij vertrek wordt minimaal 50,00 berekend voor controle; bij niet schoon berekenen we 50,00 per uur extra.  Verlenging van contracten kan alleen onder voorbehoud. De einddatum op kontrakt is bepalend. U gaat een betalingsverplichting aan voor de vastgelegde periode!