Tijdelijk wonen op ons park

Mogelijkheden 2021:

Een geschakelde (hoek)bungalow: per 10-05-2021

Bij interesse of aanvragen: mail info@hesselte.nl

Recreatiecentrum Hesselte heeft een ruim aanbod aan volledig gemeubileerde recreatiebungalows en chalets die geschikt zijn als tijdelijke woonruimte. Op dit moment zitten we meestal vol! Wanneer u op zoek bent naar een woonruimte kunt u een aanvraag bij ons indienen door te mailen naar info@hesselte.nl. Voor ons zijn een aantal dingen belangrijk om te weten zodat wij u aanvraag in behandeling kunnen nemen zoals:

  • het aantal personen
  • de gewenste verblijfsperiode; begin- én einddatum is verplicht op ons kontrakt!
  • huisdieren; zeer beperkt mogelijk, afhankelijk van toestemming van iedere eigenaar, per object. Katten zijn echter niet welkom
  • hoeveel slaapkamers wenst u, dient er een wasmachine te zijn en aansluiting op internet?
  • Wilt u zich (tijdelijk!) laten inschrijven in de gemeente Westerveld?
  • Heeft u een vaste bron van inkomsten?
  • We hebben alleen NIET-ROKERS objecten

Na ontvangst van uw mail zullen wij in ons systeem kijken wat de mogelijkheden op dat moment zijn en u zo snel mogelijk bericht terug doen. Dit doen we zo uitgebreid mogelijk mét foto’s indien aanwezig, linkjes en de kosten.

Bij uw aanvraag kan er geïnformeerd worden naar de redenen voor de tijdelijke huur en naar uw financiële draagkracht. U kunt telefonisch of via een e-mailbericht een afspraak maken voor een bezichtiging van één of meerdere verhuurobjecten. Houdt er rekening mee dat de meeste bungalows en chalets verhuurd zijn! U kunt nooit zonder afspraak een huurobject gaan bekijken.

Waar u rekening mee dient te houden:

Bij tijdelijk wonen dient u voor een periode van minimaal 3 aaneengesloten maanden te huren op contractbasis. Pas dan komt u in aanmerking voor de aangepaste maandtarieven. Als u gebruik maakt van een object als tijdelijke woonruimte, mag u zich niet definitief vestigen op ons adres middels de basisadministratie van de gemeente Westerveld, tijdelijk inschrijven is geheel op eigen risico. Mochten hieruit aanslagen of heffingen van de gemeente of provincie komen zijn deze geheel voor uw eigen rekening. Indien u wordt ingeschreven dient u dit (per email) aan te kunnen tonen. Bij niet aantonen krijgt u achteraf alsnog een aanslag van de toeristenbelasting***

De volgende bungalows en chalets kunnen hiervoor in aanmerking komen, mits beschikbaar voor de benodigde periode:

Landhuizen: 64, 69 Canadese bungalow: 25, 26
Octagon: 85, 93
Geschakelde bungalows: 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Bosbungalows: 43, 44, 46, 47
Chalets: Hermansveld 50, Hermansveld 55, Hermansveld 52A

Kosten tijdelijke woonruimte

Elk object heeft zijn eigen (maand)huurprijs variërend in prijs vanaf €600,- tot €1250,- per maand exclusief overige kosten, welke we bij uw aanvraag kunnen doorgeven.

De bijkomende kosten per maand(!) zijn gelijk per object. U dient deze maandelijks vooraf samen met de huur te betalen. Deze verplichte kosten zijn: (**o.v.b. van externe prijswijzigingen zoals bijv. Ziggo en-of gemeentelijke kosten/leges/externe belastingen, GBLT aanslagen)

Huurprijs, kan verschillen per object; op aanvraag

Voorschotten gas, water én electra 200,00
C.a.i. /Internet**; indien aanwezig in object 62,50
Huisdier 25,00 per huisdier p/mnd ( indien toegestaan)

Huisvuil bijdrage 25,00
Postbus 12,50 Verplicht bij ingeschrevenen
Toeristenbelasting*** per persoon 41,85 p.mnd = 2021

** Prijs kan per leverancier verschillen

***Bent u inwoner in de gemeente Westerveld dan bent u niet toeristenbelastingplichtig

Overige kosten

Borg 1 maand huur; 1-malig bij ondertekenen van huurovereenkomst, te verrekenen na vertrek. Eindschoonmaakkosten; voorschot 150,00: 1-malig vóór aankomst, bij vertrek wordt minimaal 50,00 berekend voor eindcontrole; bij niet schoon berekenen we 50,00 per uur extra. 

Verlenging van contracten kan alleen onder voorbehoud. De einddatum op uw kontrakt is bepalend. U gaat een betalingsverplichting aan voor de vastgelegde periode.

Wij zijn vrij om de woning te verhuren buiten de, met u vastgelegde, periode!